Tips en Trucs


zzp.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tips en Trucs
Alles voor ZZP'ers
Zzper voor direct matching voor zelfstandigen, hun opdrachtgevers en aanbieders, de vakbekwame zzpers, freelancers (zelfstandige ondernemers)
http://www.zzper.nl/

Besparingsberekening zonnepanelen (gratis)
Bent u positief geworden over de plaatsing van zonnepanelen maar zijn er nog onduidelijkheden of concrete vragen. Dan is dat geen enkel probleem, in een persoonlijk gesprek laten wij u graag de voordelen zien van zonnepanelen, ook laten wij u kennis maken met de andere duurzame oplossingen. Het is mogelijk om nog meer rendement te behalen met alternatieve energiebronnen. Ook kunnen wij u een offerte op maat aanbieden voor de plaatsing van de zonnepanelen en mogelijk andere duurzame oplossingen. Heeft u graag direct inzichtelijk welke besparing u kunt realiseren door de toepassing van zonnepanelen? Doe dan op onze website de gratis besparingsberekening op en kom erachter hoeveel u kunt besparen.
http://www.stegemaninstallatietechniek.nl/diensten/zonnepanelen-particulier

CV-ketel onderhoud Amersfoort
Bij Installatieservice Centralcare bent u aan het juiste adres voor service, onderhoud en reparatie werkzaamheden aan uw CV -ketel, mechanische ventiliatie of WTW installatie.. Ook voor allerhande loodgieterswerkzaamheden, dakwerkzaamheden en andere installatie werkzaamheden bent u bij Central Care Installatie Service uit Amersfoort aan het juiste adres. Uw centrale verwarming regelt U goed en voordelig bij Installatieservice Centralcare. Ons werkgebied bestaat uit Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist.
http://www.centralcare-installaties.nl

De ZZP Trainer
De ZZP Trainer
http://www.dezzptrainer.nl/

Freelance verzamelgids
Freelancer - starten als freelancer? hier vindt u alle links voor freelancers.
http://freelance.verzamelgids.nl/

Online-diensten voor ZZP'ers
De zzp'er ondersteunen wij graag door het verstrekken van professionele software en speciale kortingen.
http://www.mod4u.org/zzp.html

PerfectView CRM
Gratis Online CRM software voor ZZP\'ers voor Relatiebeheer, Sales en Klantenservice. Gratis ondersteuning en zonder implementatie direct in gebruik te nemen voor ZZP\'ers (en anderen).
http://www.perfectviewcrm.nl

Slimste thermostaat kopen?
Wie zijn wij? Welldone Installatietechniek is een bedrijf dat al sinds 1999 bestaat. Vader Henk Dijkhof is het bedrijf begonnen waarna een paar jaar later zoon Herwin in het bedrijf erbij kwam. Wij zijn dan ook trots dat dit een familiebedrijf is! Inmiddels werken we met zijn vieren en bij drukte kunnen wij terugvallen op samenwerkingspartners. Daarom kunnen we ook grotere projecten aan als dat moet. Wij werken voor zowel particulieren, aannemers als gemeente. De installatiewereld heeft niet stilgestaan de laatste jaren. Vooral op het gebied van duurzaam is er veel verandert de laatste jaren. Zo hebben wij al jaren kennis op het gebied van warmtepompen en zonnepanelen. Maar uiteraard komen wij ook veel bij klanten voor het plaatsen van een CV-ketel en/of onderhoud van de CV-ketel. Naast de vele nieuwe technologiŽn koesteren wij ook het ambachtelijk werk nog. Dus voor dak- en zinkwerk bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Epe van hieruit werken wij ook hoofdzakelijk in de gemeente Epe. Gemeente Epe bestaat uit de dorpen Emst, Epe, Oene en Vaassen en de buurtschappen Gortel, Niersen, Tongeren, Wissel en Zuuk. Wij zijn trots op de naam Welldone, wat een Engelse naam is voor goed gedaan. Een naam waar je natuurlijk wel naar moet handelen! Dat doen wij door een goede service te leveren. Vertoont uw CV-ketel een mankement, wij komen u dezelfde dag helpen, ook op 1e kerstdag. Cv-ketel kapot? Wij repareren deze in Heerde, Zwolle, Wapenveld, Epe,.. Loodgieter voor riolering, afvoer en leidingen in Epe,... Nefit Moduline easy, de slimste slimme thermostaat zonder contract.. Loodgieter voor het verbouwen, plaatsen en renoveren van uw badkamer in Epe, ,... Zonnepanelen installatie in Epe, Zwolle, Oene, Hattem,...
http://www.welldone-installatietechniek.nl

Starten als zzp\'er
De site waar alle informatie te vinden is die u moet weten als zzp\'er
http://www.startenalszzper.nl/index.php/101/home

Stoppen met roken
Blog met alle nodige informatie om te stoppen met roken.
http://www.ikstopnumetroken.nl/

Verzamelgids
zzp - starten als zzper? zzpers werken als zelfstandig ondernemer zonder personeel voor (meerdere) opdrachtgevers
http://zzp.verzamelgids.nl/

ZZP starten vanuit een uitkering
Gratis informatie en tips voor de zelfstandige ondernemer, zzper, freelancers en mensen die een eigen bedrijf, eenmanszaak of onderneming willen starten. alle regels voor het starten van een nieuw bedrijf. ook zelfstandig ondernemen vanuit een uitkering of ww situatie, als freelancer of als zzp zijn er veel mogelijkheden voor een eigen bedrijf starten of een leuke baan.
http://startersuitkering.zzpnodig.nl/startersuitkering/starten-vanuit-een-uitkering.html

ZZP-gids
De zzp gids is een online gids waar zzp'ers hun diensten en opdrachtgevers hun projecten aanbieden. de zzper / zzp er / freelancer / zelfstandige en opdrachtgever kunnen online zaken doen.
http://www.zzpgids.nl/

ZZP-startpagina
Zzp zzper stukadoor metselaar electricien dakdekker schilder monteur tegelzetter klusser timmerman loodgieter metselaar hovenier installateur badkamer keuken vloerlegger, schrijf je in en ontvang gratis het zzp rekenmodel
http://zzp.ietslatendoen.nl/

Zelfstandig ondernemen
Informatie, tips en links voor de zelfstandige ondernemer, zzp-ers, freelancers en mensen die een eigen bedrijf, eenmanszaak of onderneming willen starten. alle regels voor het starten van een nieuw bedrijf. ook zelfstandig ondernemen vanuit een uitkering of ww situatie, als freelancer of als zzp zijn er veel mogelijkheden voor een eigen bedrijf starten of een leuke baan.
http://zelfstandigondernemen.zzpnodig.nl/

Door E. de Mol i.s.m. startze.nl
Er staan 15 links op deze pagina.

Privacybeleid